Domů Výroba a služby
Hořákové systémy, plynová zařízení, regulační stanice a hořáky

Výroba a služby

Hořákové systémy, plynová zařízení, regulační stanice a hořáky

Plamen

Jsme předním světovým dodavatelem hořákových systémů pro veškeré průmyslové aplikace. Pro průmyslové pece a ohřevy navrhujeme hořákové systémy pro spalování kapalného i plynného paliva. Do těchto systémů navrhujeme jak nejmodernější hořáky předních světových výrobců, tak i ve speciálních případech hořáky vlastní konstrukce. Hořáky volíme s přihlédnutím k vlastní spotřebě a využití tepla i pořizovacím nákladům.

Hořákové systémy řešíme komplexně včetně potřebných rozvodů, odtahů, přístrojového vybavení, měření, regulace a ostatního potřebného technologického vybavení (ventilátory, komíny, výměníky apod.). Nedílnou součástí naší dodávky je řídicí systém, který aplikuje námi vyvinuté řídicí algoritmy do hardwarových prostředků dle požadavků investora.

Regulační stanice technických plynů navrhujeme a dodáváme na základě dlouhodobých zkušeností s ohledem na platnou legislativu a se zárukou nejvyšší kvality a spolehlivosti.

Realizujeme výrobu, dodávky a renovace regulačních stanic technických plynů různých výkonů a úrovní tlaku plynu. Výroba regulačních stanic technických plynů je ve většině případů realizována atypicky. Jednotlivé stanice jsou zpravidla sestavovány zcela dle vašich individuálních požadavků avšak vždy s důrazem na platnou legislativu.

Stavby regulačních stanic plynu „na klíč“ jsou naší doménou. Zajistíme pro vás komplexní řešení: od prvotního návrhu, přes projektovou dokumentaci, výrobu až po finální zkoušky, nastavení a uvedení zařízení do provozu u zákazníka.

Výhodou, kterou určitě oceníte, je zajištění záručního a pozáručního servisu i dostupnost techniků 24/7.

Technologická zařízení regulačních stanic jsou řešena v souladu s platnými předpisy a normami jako jednořadé nebo i víceřadé, s jedno i vícestupňovou regulací tlaku. Do zařízení jsou osazovány armatury a komponenty dle přání zákazníka s našimi doporučeními kvalitních a spolehlivých komponent předních světových výrobců. Stanice jsou dle požadavku doplňovány zařízením dálkového ovládání i přenosu dat, popř. automatickým řídícím systémem.

Vedle kompletní dodávky hořákových systémů, plynových zařízení, regulačních stanic a hořáků vám poskytujeme také:

Kontaktujte nás, rádi vám poskytneme více informací a pomůžeme najít vhodné řešení na míru.

Kontaktujte nás
Další výroba

Rádi vypracujeme projekt a zajistíme výrobu také pro vás.

Kontaktujte nás
Sledujte naši práci